• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
در روز دوم نمایشگاه نفت؛
امضای6 تفاهم‌نامه همكاری دانشگاه صنعت نفت
دانشگاه صنعت نفت در دومین روز نمایشگاه نفت 6 تفاهم نامه همکاری با بورس انرژی، پتروشیمی فن‌آوران، پتروشیمی پارس و شرکت پالایش نفت آبادان امضا نمود.

در دومین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران دانشگاه صنعت نفت 5 تفاهم‌نامه همکاری فی مابین و دوجانبه امضا نمود.

اولین تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعت نفت با بورس انرژی با موضوع "ارائه خدمات مشاوره پژوهشی و اقتصادی به منظور توسعه بازارها و ابزارهای مالی بورس انرژی و حمایت از انجام مطالعات کاربردی" به امضا رسید.

در ادامه 2 تفاهم‌نامه همکاری مشترک با پتروشیمی فن‌آوران با موضوعات "استفاده بهینه از پتانسیل موجود، ظرفیت‌ها، توانایی‌های علمی و اجرایی" و "دستیابی و ثبت دانش فنی تبدیل متانول به خوراک دام و طیور" منعقد گردید.

سپس تفاهم نامه‌ی مشترک دیگری با پتروشیمی پارس با موضوع "همکاری مشترک طرفین در زمینه پژوهشی، تحقیقات کاربردی در راستای رفع نیازها، تنگناها، چالش‌های فنی عملیاتی و زیست محیطی فناوری آزمایشگاهی" و 2 تفاهم‌نامه با شرکت پالایش نفت آبادان با موضوعات "اجرای پایلوت نیمه صنعتی گوگرد زدایی کاتالیستی از مازت با استفاده از فناوری پلاسمای غیر حرارتی" و "انجام خدمات مشاوره نظارت و مدیریت دانش پروژه‌های صنعتی و پژوهشی" به امضا طرفین رسید.

news_030220 (1).jpg

news_030220 (2).jpg